top of page

serviciile noastre


 consultanta corporate

 wellness

Wellness Alliance ofera unei companii consultanta PE PROGRAME CORPORATE WELLNESS despre cum poate sa isi imbunatateasca bunastarea angajatilor sai si o conecteaza cu resurse

folositoare.

Consiliere de sanatate pentru angajati 

Wellness Alliance furnizeaza la cerere consiliere si coaching de sanatate pentru angajatii cu o conditie cronica sau dornici sa isi imbunateasca sanatatea.

consultanta programe de MANAGEMENT PENTRU BOLNAVII CRONICI  clinici medicale 

Wellness Alliance poate oferi consultanta clinici medicale pe PROGRAME MANAGEMENT BOLNAVII CRONICI,  cat si pe alte initiative preventive.

consiliere de sanatate si coaching de sanatate privat

Sesiunea abordeaza holistic bunastarea trupului -inimii mintii si a spiritului. Clientul este inspirat sa isi stabileasca prioritati de bunastare pe care doreste sa lucreze. 

Ce spun clientii 

Serviciul de consiliere si coaching a fost foarte util , am invatat lucruri si tehnici noi care sa ma ajute sa imi managerizez mai eficient anxietatea .

Cristian A. - 

contacteaza-ne

suna-ne sau scrie-ne un e-mail

O companie care doreste o sedinta sau un pachet de sedinte de consultanta de wellness sau sesiuni de coaching pentru angajatii interesati .O  clinica medicala care planifica a incorpora programe de wellness pentru pacientii sai cronici si preventiv. O persoana care cauta inspiratie despre cum sa isi imbunatateasca bunastarea si calitatea vietii, prin coaching de sanatate. Un bolnav cronic care are nevoie de suport in boala sa

Wellness Alliance Inc- Romania

Str Emanoil Porumbaru 43 A,

Sector 1, 011422, Bucuresti

(0720) 712-516

wellnessalliance.us@gmail.com

bottom of page