top of page
bgImage

WELLNESS ALLIANCE PROPUNE 

UN NOU MODEL HOLISTIC DE INGRIJIRE pentru o clinicaconsultanta programe de management pentru bolnavii cronici 

ambasadori de sanatate pentru bolnavii cronici

consiliere de sanatate pentru bolnavii cronici 

Contacteaza-ne acum

whatsapp 017046080350 

FB: Wellness Alliance Romania

Daca esti:

 Un bolnav cronic care are nevoie de suport in boala sa

si cauta inspiratie despre cum sa isi imbunatateasca stilul de viata

  O clinica medicala care planifica a incorpora programe de wellness pentru pacientii sai cronici cat si unul preventiv pentru angajati. 

O companie care doreste  pachete de sedinte de coaching si consiliere de sanatate pentru angajatii interesati ;


Wellness Alliance Inc- Romania 

programe de preventie si consiliere de sanatate pentru bolnavii cronici 

AMBASADORII DE SANATATE-  MANAGEMENTUL BOLNAVI CRONICI

CHESTIONARE DE BUNASTARE

NECESITATEA TELEMEDICINII RURALE SI A DIGITALIZARII PT CATEG DEFAVORIZATE

importanta screeningurilor preventive

programe de bunastare pentru bolnavii cronici clinici medicale 

Servicii de wellness pentru Clinici medicale si psihologice

Abordare holisticaWELLNESS ALLIANCE sustine un nou model de abordare si ingrijire a bolii : multidimensional, holistic, Minte Trup si Suflet.


WELLNESS ALLIANCE promoveaza Educatia pentru Sanatate la autoritatile legislative( Partide Politice, Primarie, Parlament) si de interes ( Case De Asigurari , Departament de Sanatate Publica, Asociatii de Medici si Asistenți Medicali ) cat si la nivel comunitar ( intalniri de grup ) . Ea sustine masuri legislative de bunastare si preventie primara, secundara si tertiara si are ca obiectiv initierea de cat mai multe programe de Bunastare Comunitare.


Wellness Alliance ofera Clinicilor Medicale o Consultanta de Bunastare in managementul Bolii Cronice bazata pe Cercetarile Stiintifice.

Beneficii acestor servicii sunt : Imbunatatirea Conditiei si calitatii vietii pacientilor , Reducerea suferintei, agravarilor, recurentelor , necesității de spitalizare si implicit a costurilor.


Exista necesitatea ca aceste programele de bunastare si preventive sa fie acoperite financiar de programele de asigurari de sanatate .

Prin acesta consultanta de bunastare, pacientul cronic este sustinut catre un stil de viata sanatos si rutine sanatoase.


Exista nevoia unei Legislatii care sa ceara caselor de asigurari sa acopere serviciile de bunastare pentru bolnavii cronici , precum: Educatia de Sanatate, Coachingul si Activitatile de Bunastare specifice.


Wellness Alliance ofera Consultanta de Imbunatatire a Spatiului interior si exterior al Clinicii , pentru optimizarea bunastarii fizice si emotionale a personalului si pacienților sai. Spatiul conceput va gazdui clase teoretice , practice, workshop-uri de bunastare, grupuri de suport. Exemple de astfel de clase sunt: clase de fitness pentru gravide, pentru pacienti cu cancer, pacienti cardiaci, clase de relaxare si de managementul stresului, clase de mancat sanatos,cu demonstratii practice, clase pentru diabetici, cardiaci, clase de optimizarea greutatii, clase de meditație, yoga, pilates.


Wellness Alliance ofera consultanta legata de lobby-ul clinicii astfel ca el sa ofere, in masura posibilitatii de spatiu, bauturi si gustari sanatoase pacientilor sai ,pentru a promova bunastarea. Wellness Alliance in colaborare cu clinica poate oferi banere, postere, videouri ce promoveaza bunastarea.


Wellness Alliance ofera si servicii de coaching si educatia de sanatate pacienților cronici atat in persoana cat si la distanta- o varianta ar fi ca prima sedinta sa fie facuta la clinica si apoi sa fie urmata de sedinte individuale la distanta. Sedintele de Coaching constau in stabilirea unor obiective mici, si simple de sanatate si urmarea unor principii generale de viata sanatoasa. Aceste servicii se fac, in anumite situatii, in colaborare cu specialisti psihologi, nutritionisti,...


Wellness Alliance de asemenea are in vedere initierea de grupuri de suport pentru boli cronice conduse de specialisti in domeniu cat si supraviețuitori ai acelor conditii sub forma de Intalniri saptamanale. Ele pot fi grupuri de suport pentru gravide, pacienti cu anxietate, diabet, ..cancer.


Alt serviciu pe care Wellness Alliance il poate oferi Clinicilor Medicale este creerea unor Brosuri educationale pt bolnavii cronici cat si unor banere informative, si videouri cu Principii de Viata Sănătoase pentru conditii cronice .

Ea poate contribui la creerea unui Portal Intern de Bunastare al Clinicii si unor Aplicatii digitale de bunastare care sa educe si motiveze pacientii inscrisi , catre obiectivele lor de bunastare.

Portalul va posta si clasele de bunastare si grupurile de suport

Welllness Alliance ofera pacienților Resurse de bunastare comunitare, digitale, carti si poate crea un departament de wellness al clinicii care sa se ocupe cu aceasta -informarea pacientului de resursele locale existente.


Wellness Alliance face de asemenea legatura clinicii cu furnizorii de servicii specializati . La inceput se face evaluarea expertizei lor de a oferi clase persoanelor bolnave si eventuala lor reinstruire, astfel ca nivelul acestor clase sa fie adaptat capacitatii limitate a participanților. Specificul la asemenea instructori si clase include teme ca : Mindfulness si tehnici de meditatie , managementul stresului, relaxare, nutritie sanatoasa,motivatia miscarii, dans, tai-chi, kinetoterapie,....


Alte activitati pe grupuri de boli cronice sa fie cluburi de carte cu discutarea diferielor carti pertinente unor anumite conditii Ele ar fi conduse de un specialist in acea boala si familiar cu accesarea cercetarilor stiintifice in domeniu si a celor mai relevante materiale. 

recomandari legate de spatiu

Spatii de relaxare interioare si exterioare,

 Spatii pentru clase de fitness, meditatie, yoga, pilates. Aceste activitati si clase sunt concepute specific ca sa gazduiasa nevoile unor categorii distincte de bolnavi cronici si cu dizabilitate.

 Spatiu de primire cu bauturi /snackuri sanatoasebanere si videouri despre sanatate

acestea promoveaza stilul de viata sanatos si motiveaza pacientul spre a lua pasi catre acesta

coaching de sanatate

Pune pacientul in rol activ , incurajandu-l spre a se vindeca dinaluntrul sau ; foloseste cercetarile stiintifice curente

bgImage

initiere grupuri de suport

au o abordare proactiva – vin cu informatii specifice, idei noi ,multa motivatie, credinta si buna dispozitie

se​rvicii educationale 

ofera brosuri, pamflete informative prin care clientul se familiarizeaza cu principiile unui stil de viata sanatos specifice pentru conditia sa

servicii digitale

Creeaza un portal de wellness si aplicatii digitale specifice clinicii prin care clientii sunt motivati si pusi la curent cu informatia de ultima ora. Ele contin principii de viata sanatoase, Principii holistice de Management al celor mai comune boli cronice, intalnite la clinica, resurse afiliate, clase , evenimente ,activitati de wellness. 

clase de wellness si servicii de afiliere


Initiaza clase de wellness de diferite nivele de dificultate ,specifice pentru diferite conditii cronice intalnite la clinica ( cancer, stres-depresie-anxietate, boli articulare, obezitate,.., diabet, conditii cardiace,persoane cu handicap fizic) cat si activitati la domiciliu. Conecteaza Clientela dvs cu servicii complementare de wellness de inalta calitate.

Contact 

Wellness Alliance Inc- Romania

Str Emanoil Porumbaru 43 A,

Sector 1, 011422, Bucuresti

whatsapp 1-(704) 608-0350

wellnessalliance.us@gmail.com

bottom of page